Topptipset resultat live

Rätta Topptipset med vår liverättning. Vårt Topptipset resultat uppdateras live direkt så fort ett mål har gjorts eller en match är avslutad. Du kan även se resultat från tidigare omgångar.

Senaste resultat: Topptipset tisdag 3 oktober 2023
NrLagResInfoTkn
1Napoli-Real Madrid2-3FT2
2Manchester United-Galatasaray2-3FT2
3Lens-Arsenal2-1FT1
4FC Köpenhamn-Bayern München1-2FT2
5Inter-Benfica1-0FT1
6PSV Eindhoven-Sevilla2-2FTX
7Stoke-Southampton0-1FT2
8West Bromwich-Sheffield W1-0FT1
Topptipset utdelning
Antal rättVinnareVärde
8 rätt1 046 st2 929 Kr

Om Topptipset

Topptipset ingår i Svenska Spels utbud av sportspel och passar de som gillar europeisk och i synnerhet svensk idrott. För att vinna på Topptipset krävs 8 rätt. Det krävs alltid ett viss mått av tålamod att spela på Topptipset. Du måste avvakta till dess alla matcherna är färdigspelade innan du vet om du har vunnit eller inte. Men den som är kunnig inom sport och har erfarenhet av att analysera en mängd faktorer har goda chanser att vinna. Topptipset är med andra ord inte ett rent turspel. Det kan uppfattas att Topptipset kräver mer tur än exempelvis Stryktipset och Europatipset eftersom alal rätt krävs för vinst. Men å andra sidan menar en del att det är lättare att få åtta rätt än 13 rätt och det fortfarande ligger mycket skicklighet bakom spelet.

Så spelar du Topptipset

Stryktipsets och Europatipsets översta åtta matcher utgör de matcher som finns på kupongen för Topptipset. Markera 1 om du tippar att matchen kommer sluta med hemmaseger. Om du tror oavgjort markerar du X, och 2 om du tippar att det blir bortaseger. Därtill är det tillåtet att göra hel- och halvgarderingar. Svenska Spel tillåter matematiska system upp till 7 helgarderingar + 1 halvgardering. Alla rätt är detsamma som 8 rätt, vilket du alltså måste ha för att vinna. Genom liverattning.nu får du snabbt Topptipset resultat live, så fort ett lag har gjort ett mål. Du kan då enkelt använda sidan för liverättning av din Topptipset rad.

Hur mycket är det möjligt att vinna?

Potten för Topptipset varierar från vecka till vecka, och hur mycket pengar någon med 8 rätt vinner är olika. När ingen spelare har åtta rätt så sparas pengarna och fyller på potten. Det innebär alltså att vinsten inte går vidare till den som har sju rätt. För att en vinst ska bli utbetald måste den minste överstiga 10 kronor. De mindre vinsterna blir innestående hos Svenska Spel. När en omgång av Topptipset väljs ut hittar du information om detta vi Svenska Spels hemsida, och via spelombuden och i programbladet. Det är möjligt att satsa 1 kr, 2 kr, 5 kr eller 10 kr per rad.

Avbryta spel

Om du vill avbryta ett Topptips måste annullering ske samma dag som spelet lämandes in och därtill i samma terminal som det registrerades hos spelombud. Spel som har lämnats in dagen före spelstopp kan annulleras fram till 5 minuter efter spelstopp. Topptipset har vanligtvis spelstopp samtidigt som Stryktipset och Europatipset. För den som spelar på Svenskaspel.se kan spelet annulleras senast 5 minuter efter spelstopp.

Tendenslottning

Tendenslottning är en princip som används av Svenska Spel när en match blir inställd. Den baseras på tio tidningars tips och/eller odds från den Lången/Mixen-listan som är aktuell. Skulle fler än två matcher ställas in blir det inget spel alls och insatsen går tillbaka till spelarna.

Större valmöjlighet

Vad beträffar insatsen på Topptipset så finns det alltid en större valmöjlighet än om man jämför med exempelvis Stryktipset och Europatipset. Den som spelar på Topptipset får välja mellan fyra olika nivåer per rad, vilket innebär att man satsar minst en krona och som mest 10 kronor per rad. En rad på Stryktipset och Europatipset kostar alltid en krona.

Kommande omgång: Topptipset torsdag 5 oktober 2023
NrLagInfoTknProcent
1Internacional-FluminenseInte startatX46 - 34 - 20
2Chicago Fire-Inter MiamiInte startatX28 - 24 - 48
3Austin FC-DC UnitedInte startatX57 - 21 - 22
4Nashville-Orlando CityInte startatX41 - 20 - 39
5FC Dallas-Colorado RapidsInte startatX49 - 29 - 22
6Vancouver Whitecaps-Saint Louis City SCInte startatX51 - 27 - 22
7Seattle Sounders-LA GalaxyInte startatX44 - 26 - 30
8Los Angeles FC-Minnesota UnitedInte startatX67 - 18 - 15