Powerplay resultat live

Rätta Powerplay med vår liverättning. Vårt Powerplay resultat uppdateras live direkt så fort ett mål har gjorts eller en match är avslutad. Du kan även se resultat från tidigare omgångar.

Senaste resultat: Powerplay söndag 26 maj 2024
 • 4-2
  Sverige-Kanada
  1X2
 • 0-0
  J. E. Ek-J.Tavares
  1X2
 • 0-2
  Schweiz-Tjeckien
  1X2
 • 0-0
  K. Fiala-D.Kubalik
  1X2
 • 4-4
  Florida Panthers-New York Rangers
  1X2
 • 0-0
  Verhaeghe-Trocheck
  1X2
 • 2-0
  Milwaukee Admirals-Grand Rapids Griffins
  1X2
 • 3-5
  Edmonton Oilers-Dallas Stars
  1X2

Om Powerplay

Oddset Powerplay

Den som är intresserad av hockey kan med fördel spela Oddset Powerplay som är en del av Oddset-varianterna som inriktar sig exklusivt på hockey. Liksom de övriga varianterna tillhör Oddset Powerplay spelgenren sportsbetting som är ett spel anordnat av Svenska Spel. Det var inte förrän 2009 som Oddset Powerplay lanserades. Faktum är att det på den tiden fanns ett tydligt intresse av ett spel som uteslutande fokuserade på hockey. Svenska Spel lyssnade och slog slag i saken.

Det är möjligt att spela Oddset Powerplay som M-system med maximalt sju helgarderingar plus en halvgardering. För att vara med och spela måste du antingen satsa 1 kr, 2 kr, 5 kr eller 10 kr per rad.

Hur spelas Oddset Powerplay?

Oddset Powerplay erbjuder i huvudsak två typer av spel varav det ena går ut på att tippa vilka lag som vinner de åtta elitseriematcher som avgörs under torsdagen. Det andra är ett så kallat spel på head-to-head.

För spel på de åtta matcherna gäller det att tippa vilket utfall det kommer bli – d.v.s. hemmaseger, bortaseger eller oavgjort.

Head-to-head (H2H) innebär att Svenska Spel väljer ut två hockeyspelare som man får tippa på och förutse vem av dem som gör flest mål. För att lättare ska se vilka spelare som valts ut för head-to-head får de bära gula hjälmar under matchen. På spelkupongen markeras spelbara Head-to-head-matcher med gula hjälmar.

För att spela på Oddset Powerplay lämnar du din kupong till något av Svenska Spels spelombud alternativt kan du spela via Svenska spels webbplats. Du kan registrera ditt spel fr.o.m. måndag efter lunch fram till spelstopp på torsdag. En del oddset-varianter hos Svenska Spel är möjliga att spela via mobilen, men tyvärr gäller inte det Oddset Powerplay.

Vinst

För att kunna vinna på Oddset Powerplay krävs alla rätt. Det är med andra ord inte helt lätt att vinna men chanserna ökar för den som har goda hockeykunskaper. Hur stor vinsten blir vid åtta rätt varierar från gång till gång. Vid vinst under 10 kronor stannar pengarna hos Svenska Spel och använder dem för att öka på potten vid senare tillfälle. Det gäller även när det inte finns någon spelare med åtta rätt. Med andra ord kan potterna för Oddset Powerplay växa sig riktigt stora.

Utbetalningsgraden för Oddset Powerplay är 70 %, vilket är högre än för till exempel både Måltipset och stryktipset.