Oddset Mixen resultat live

Rätta Oddset Mixen med vår liverättning. Vårt Oddset Mixen resultat uppdateras live direkt så fort ett mål har gjorts eller en match är avslutad. Du kan även se resultat från tidigare omgångar.

Om Oddset Mixen

Oddset Mixen

Faktum är att Oddset som är ett spel från Svenska Spel var det allra första vadhållningsspelet online i hela världen. Det lanserades 1986 och finns tillgängligt i ett flertal andra länder. Till skillnad från rena turspel är Oddset ett spel som kräver skicklighet och kunskaper från spelaren. Givetvis går det hand i hand med ett genuint sportintresse. Ju mer insatt man är desto större chans att vinna – både smått och ofta. Genom Oddset spelar man på resultat för fotboll, ishockey, handboll, bandy, innebandy, golf eller tennis. Oddset är ett spel som är möjligt att spela dagligen. Därtill finns det olika former av Oddset varav Oddset Mixen är en av dem.

Olika speltyper

Oddset Mixen är ett samlingsnamn av 13 olika speltyper. Det är en blandning av olika idrotter, spelobjekt och spelsätt. Vanligt är till exempel att tippa om en match slutar med hemmaseger, oavgjort eller med bortaseger. Spelobjekt som inte är markerade som Singlar eller spel som är av speltypen 1X2 måste kombineras med ytterligare minst två spel för att bilda ett Trippelspel. Det är även möjligt att tippa på resultat vid halvtid av en match. Eller vem av två eller tre av Svenska Spel utvalda deltagare i en tävling eller turnering som placerar sig bäst. Dessutom vilken deltagare eller vilket lag som vinner en viss tävling eller turnering. Ytterligare exempel är att tippa på om en deltagare kommer att placera sig bland de främsta i en tävling eller turnering. Svenska Spels egna oddssättare är det som skapar oddsen.

Annullering

Ett spel på Oddset Mixen som lämnats in hos ombud kan annulleras upp till 15 minuter efter att det betalats i samma terminal. Den som spelar via webben har inte möjlighet att annullera.