Oddset Matchen resultat live

Rätta Oddset Matchen med vår liverättning. Vårt Oddset Matchen resultat uppdateras live direkt så fort ett mål har gjorts eller en match är avslutad. Du kan även se resultat från tidigare omgångar.

Senaste resultat: Matchen måndag 17 juni 2024
  • 3 - 0
    Odds: 63,41
    1
    Rumänien-Ukraina

Om Oddset Matchen

Oddset Matchen

Svenska Spel erbjuder Oddset Matchen som går ut på att förutse slutresultat för ett visst antal matcher. Det är alltid resultatet efter ordinarie matchtid som räknas. Spelet innefattar resultat för fotboll, ishockey, bandy, innebandy och handboll. Det är även möjligt att spela systemspel. Oddset Matchen är en spelform som kräver skicklighet och relevanta fakta kring olika aspekter av sport.

Så spelar du

På spelkupongen tippar du på slutresultat för de olika spelbara matcherna. Du väljer själv vilka matcher du vill spela på. Antingen spelar du via ett spelombud eller online via svenskaspel.se. Tänk på att det är spelstopp fem minuter innan en match börjar. Lägsta insats per vad är 10 kronor, och högsta är 500 kronor.

Hur mycket vinner du?

Det är alltid storleken på din insats i förhållande till oddset som avgör hur stor din vinst blir. Oddset fastställs av Svenska Spel och justeras löpande fram till dess det är spelstopp. Det är möjligt att ta reda på det aktuella oddset för vissa matcher genom att besöka Svenskaspel.se eller titta på Text-TV. Hos spelombuden finns det oftast skärmar där Text-TV visar vilka odds som gäller.

Om ingen skulle vinna högsta vinsten förskjuts den till en framtida match. Om du skulle ångra ett spel är det möjligt att annullera det så länge det inte blivit spelstopp och det är senast 30 minuter efter du lagt ditt vad. Om spelet har registrerats hos ett spelombud måste annulleringen ske hos spelombudet och i terminalen där vadet registrerades.

Hur andra spelare väljer att satsa sina pengar påverkar vilka odds du får för dina vad. Oddset Matchen har en utdelningsprocent på 70 %, vilket är detsamma för både Oddset Lången och Oddset Powerplay. Utdelningsprocenten är högre än för till exempel sportsbettingvarianterna Stryktipset och Europatipset med 65 %.

Liverättning

Oddset Matchen kan uppdateras med liverättning. Resultatet uppdateras live direkt så fort ett mål har gjorts eller en match är avslutad. Även från tidigare omgångar är det möjligt att se resultat. På Oddset Matchen är det möjligt att spela upp till 12 matcher per dag. , vilket är mycket jämfört med till exempel Lotto som endast har dragningar två gånger i veckan.