Bomben resultat live

Rätta Bomben med vår liverättning. Vårt Bomben resultat uppdateras live direkt så fort ett mål har gjorts eller en match är avslutad. Du kan även se resultat från tidigare omgångar.

Senaste resultat: Bomben söndag 13 oktober 2019
NrLagResInfo
Ishockey
1MODO Dam-Linköping Dam2-4FT
2Väsby IK HK-Wings HC Arlanda4-7FT
3Lindlövens IF-Grums IK4-4FT
Senaste resultat: Bomben söndag 13 oktober 2019
NrLagResInfo
Fotboll
1Estland-Tyskland0-3FT
2Wales-Kroatien1-1FT
3Slovenien-Österrike0-1FT
4Polen-Nordmakedonien2-0FT

Om Bomben

Är du ute eter ett spel som kan ge dig enorm vinst tack vare att det blir höga odds? Då kan bomben vara ett spel att satsa sina slantar på. Bomben är ett relativt nytt spel som spelas i samband med Oddset. Det är ett spel som förvisso har några år på nacken men det är långt ifrån lika gammalt spel som exempelvis Stryktipset är. Rent historiskt så är bomben en finsk idé men Svenska Spel har på senare tid snappat upp och tagit efter.

Så spelar du Bomben

Att spela bomben innebär att du ska tippa 2-4 givna matchers slutresultat. Att tippa slutresultat är inte det allra lättaste och den som har förståelse för sannolikheter kan lätt räkna ut att oddsen blir höga. Matcherna som väljs ut för en omgång av Bomben väljs av Svenska Spel. De sporter som gäller vid spel på Bomben är uteslutande fotboll eller hockey. Det är möjligt att antingen satsa på bomben 1, bomben 2 eller bomben 3.

För att spela bomben tippar man på fler än ett resultat på varje given match. Hur många mål kommer samtliga inblandade lag att göra? Till exempel kan man i match 1 tippa att hemmalaget gör tre mål och att bortalaget kanske bara gör ett mål. Hur många rader som totalt spelas kan man ta reda på genom att multiplicera antalet satsningar på varje lag. Till exempel 3 utfall för hemmalaget och 1 utfall på bortalaget som multipliceras med nästföljande match. Vanligtvis satsar man mellan 2 och 3 utfall på varje lag.

Via ombud eller online

Spelet kan i likhet med de andra varianterna av oddset spelas både via Svenska Spels webbplats eller via ett ombud direkt i butik. Att spela via ombud innebär att man måste ta fram sin kupong för att koll upp vilka matcher som hör till vilken bomb. Därefter får man fylla i en annan kupong. Det är viktigt att hålla koll så man fyller i på rätt ställe av kupongen. Ibland kan det bli fel när man har för avsikt att spela på exempelvis bomben 2 men råkar satsa på bomben 1 istället.

Vad kostar det att spela Bomben?

Lägsta insats per rad när man spelar bomben är 1 krona, därtill är den lägsta sammanlagda insatsen 10 kronor. Så mycket du betalar för varje rad, så mycket multiplicerar man det vinnande oddset med. Om du vill minska kostnaden kan du välja att ta bort exempelvis hemmaseger. Dock är det inte helt lätt att tippa rätt resultat på upp till fyra matcher genom att enbart tippa ett fåtal utfall per lag. Vill man i högre grad säkra sina spel blir det fort dyrt.

Allt om Bomben på webben

På Svenska Spels webbplats kan du del av all statistik, information och nyheter för aktuellt lag och match. Genom funktionen liverättning har du fullständig koll på vad som händer i matcherna och får snabba besked om du vunnit eller inte. Du kan också få experthjälp genom att spela Xperten. Det innebär att ett antal experter som väljs ut av Svenska Spel förutsäger Bomben resultat och ligger till grund för dina rader.

Kommande omgång: Bomben måndag 14 oktober 2019
NrLagInfo
Ishockey
1Boston-AnaheimInte startat
2NY Islanders-St.LouisInte startat
3Buffalo-DallasInte startat
Kommande omgång: Bomben måndag 14 oktober 2019
NrLagInfo
Fotboll
1Bulgarien-EnglandInte startat
2Frankrike-TurkietInte startat
3Ukraina-PortugalInte startat
Kommande omgång: Bomben tisdag 15 oktober 2019
NrLagInfo
Ishockey
1IF Björklöven-Västerviks IKInte startat
2Adler Mannheim-DjurgårdenInte startat
3Cardiff Devils-FrölundaInte startat
Kommande omgång: Bomben tisdag 15 oktober 2019
NrLagInfo
Fotboll
1Sverige-SpanienInte startat
2Rumänien-NorgeInte startat
3Schweiz-IrlandInte startat
Kommande omgång: Bomben onsdag 16 oktober 2019
NrLagInfo
Fotboll
1Fortuna Hjörring-LyonInte startat
2Manchester City-Atlético MadridInte startat
3Breidablik Kopavogur-Paris SGInte startat
Kommande omgång: Bomben onsdag 16 oktober 2019
NrLagInfo
Ishockey
1Karlskrona HK-Tingsryds AIFInte startat
2MODO-HC Vita HästenInte startat
3Mora-AIKInte startat
Kommande omgång: Bomben torsdag 17 oktober 2019
NrLagInfo
Ishockey
1Färjestad-RögleInte startat
2Djurgården-SkellefteåInte startat
3Luleå-Leksands IFInte startat
Kommande omgång: Bomben torsdag 17 oktober 2019
NrLagInfo
Fotboll
1Santos-CearáInte startat
2Avaí-InternacionalInte startat
3Fluminense-Atlético PRInte startat