Bomben resultat live

Rätta Bomben med vår liverättning. Vårt Bomben resultat uppdateras live direkt så fort ett mål har gjorts eller en match är avslutad. Du kan även se resultat från tidigare omgångar.

Senaste resultat: Bomben måndag 2 oktober 2023
NrLagResInfo
Ishockey
1Pittsburgh Penguins-Ottawa Senators0-3FT
2Toronto Maple Leafs-Montreal Canadiens4-4FT
Senaste resultat: Bomben tisdag 3 oktober 2023
NrLagResInfo
Fotboll
1GAIS-Öster1-0FT
2Helsingborg-Örebro4-1FT
3Landskrona BoIS-GIF Sundsvall2-2FT
Senaste resultat: Bomben tisdag 3 oktober 2023
NrLagResInfo
Ishockey
1MoDo Hockey-Leksands IF0-4FT
2Västerviks IK-Östersunds IK5-3FT
3Kiruna IF-Kalix HC4-4FT
Senaste resultat: Bomben tisdag 3 oktober 2023
NrLagResInfo
Fotboll
1Napoli-Real Madrid2-3FT
2Inter-Benfica1-0FT
3Lens-Arsenal2-1FT
4Manchester United-Galatasaray2-3FT

Om Bomben

Är du ute eter ett spel som kan ge dig enorm vinst tack vare att det blir höga odds? Då kan bomben vara ett spel att satsa sina slantar på. Bomben är ett relativt nytt spel som spelas i samband med Oddset. Det är ett spel som förvisso har några år på nacken men det är långt ifrån lika gammalt spel som exempelvis Stryktipset är. Rent historiskt så är bomben en finsk idé men Svenska Spel har på senare tid snappat upp och tagit efter.

Så spelar du Bomben

Att spela bomben innebär att du ska tippa 2-4 givna matchers slutresultat. Att tippa slutresultat är inte det allra lättaste och den som har förståelse för sannolikheter kan lätt räkna ut att oddsen blir höga. Matcherna som väljs ut för en omgång av Bomben väljs av Svenska Spel. De sporter som gäller vid spel på Bomben är uteslutande fotboll eller hockey. Det är möjligt att antingen satsa på bomben 1, bomben 2 eller bomben 3.

För att spela bomben tippar man på fler än ett resultat på varje given match. Hur många mål kommer samtliga inblandade lag att göra? Till exempel kan man i match 1 tippa att hemmalaget gör tre mål och att bortalaget kanske bara gör ett mål. Hur många rader som totalt spelas kan man ta reda på genom att multiplicera antalet satsningar på varje lag. Till exempel 3 utfall för hemmalaget och 1 utfall på bortalaget som multipliceras med nästföljande match. Vanligtvis satsar man mellan 2 och 3 utfall på varje lag.

Via ombud eller online

Spelet kan i likhet med de andra varianterna av oddset spelas både via Svenska Spels webbplats eller via ett ombud direkt i butik. Att spela via ombud innebär att man måste ta fram sin kupong för att koll upp vilka matcher som hör till vilken bomb. Därefter får man fylla i en annan kupong. Det är viktigt att hålla koll så man fyller i på rätt ställe av kupongen. Ibland kan det bli fel när man har för avsikt att spela på exempelvis bomben 2 men råkar satsa på bomben 1 istället.

Vad kostar det att spela Bomben?

Lägsta insats per rad när man spelar bomben är 1 krona, därtill är den lägsta sammanlagda insatsen 10 kronor. Så mycket du betalar för varje rad, så mycket multiplicerar man det vinnande oddset med. Om du vill minska kostnaden kan du välja att ta bort exempelvis hemmaseger. Dock är det inte helt lätt att tippa rätt resultat på upp till fyra matcher genom att enbart tippa ett fåtal utfall per lag. Vill man i högre grad säkra sina spel blir det fort dyrt.

Allt om Bomben på webben

På Svenska Spels webbplats kan du del av all statistik, information och nyheter för aktuellt lag och match. Genom funktionen liverättning har du fullständig koll på vad som händer i matcherna och får snabba besked om du vunnit eller inte. Du kan också få experthjälp genom att spela Xperten. Det innebär att ett antal experter som väljs ut av Svenska Spel förutsäger Bomben resultat och ligger till grund för dina rader.

Kommande omgång: Bomben onsdag 4 oktober 2023
NrLagInfo
Ishockey
1Djurgårdens IF-Mora IKInte startat
2Västerås IK-IF BjörklövenInte startat
3Nybro Vikings IF-AIKInte startat
Kommande omgång: Bomben onsdag 4 oktober 2023
NrLagInfo
Fotboll
1Newcastle-Paris Saint-GermainInte startat
2RB Leipzig-Manchester CityInte startat
3Porto-BarcelonaInte startat
Kommande omgång: Bomben torsdag 5 oktober 2023
NrLagInfo
Ishockey
1HV71-Växjö LakersInte startat
2Frölunda HC-Örebro HKInte startat
3Timrå IK-Färjestads BKInte startat
Kommande omgång: Bomben torsdag 5 oktober 2023
NrLagInfo
Ishockey
1Rögle BK-Luleå HFInte startat
2IK Oskarshamn-Skellefteå AIKInte startat
3Linköping HC-Malmö RedhawksInte startat
Kommande omgång: Bomben torsdag 5 oktober 2023
NrLagInfo
Fotboll
1BK Häcken-QarabagInte startat
2Molde-Bayer LeverkusenInte startat
3Liverpool-Royale Union SGInte startat