Bomben resultat live

Rätta Bomben med vår liverättning. Vårt Bomben resultat uppdateras live direkt så fort ett mål har gjorts eller en match är avslutad. Du kan även se resultat från tidigare omgångar.

Senaste resultat: Bomben fredag 9 april 2021
NrLagResInfo
Ishockey
1HV71-Brynäs1-2FT
2Västerviks IK-Timrå2-2FT
3Bern-HC Davos0-3FT
Senaste resultat: Bomben fredag 9 april 2021
NrLagResInfo
Fotboll
1Fulham-Wolverhampton0-1FT
2Watford-Reading2-0FT
3Metz-Lille0-2FT

Om Bomben

Är du ute eter ett spel som kan ge dig enorm vinst tack vare att det blir höga odds? Då kan bomben vara ett spel att satsa sina slantar på. Bomben är ett relativt nytt spel som spelas i samband med Oddset. Det är ett spel som förvisso har några år på nacken men det är långt ifrån lika gammalt spel som exempelvis Stryktipset är. Rent historiskt så är bomben en finsk idé men Svenska Spel har på senare tid snappat upp och tagit efter.

Så spelar du Bomben

Att spela bomben innebär att du ska tippa 2-4 givna matchers slutresultat. Att tippa slutresultat är inte det allra lättaste och den som har förståelse för sannolikheter kan lätt räkna ut att oddsen blir höga. Matcherna som väljs ut för en omgång av Bomben väljs av Svenska Spel. De sporter som gäller vid spel på Bomben är uteslutande fotboll eller hockey. Det är möjligt att antingen satsa på bomben 1, bomben 2 eller bomben 3.

För att spela bomben tippar man på fler än ett resultat på varje given match. Hur många mål kommer samtliga inblandade lag att göra? Till exempel kan man i match 1 tippa att hemmalaget gör tre mål och att bortalaget kanske bara gör ett mål. Hur många rader som totalt spelas kan man ta reda på genom att multiplicera antalet satsningar på varje lag. Till exempel 3 utfall för hemmalaget och 1 utfall på bortalaget som multipliceras med nästföljande match. Vanligtvis satsar man mellan 2 och 3 utfall på varje lag.

Via ombud eller online

Spelet kan i likhet med de andra varianterna av oddset spelas både via Svenska Spels webbplats eller via ett ombud direkt i butik. Att spela via ombud innebär att man måste ta fram sin kupong för att koll upp vilka matcher som hör till vilken bomb. Därefter får man fylla i en annan kupong. Det är viktigt att hålla koll så man fyller i på rätt ställe av kupongen. Ibland kan det bli fel när man har för avsikt att spela på exempelvis bomben 2 men råkar satsa på bomben 1 istället.

Vad kostar det att spela Bomben?

Lägsta insats per rad när man spelar bomben är 1 krona, därtill är den lägsta sammanlagda insatsen 10 kronor. Så mycket du betalar för varje rad, så mycket multiplicerar man det vinnande oddset med. Om du vill minska kostnaden kan du välja att ta bort exempelvis hemmaseger. Dock är det inte helt lätt att tippa rätt resultat på upp till fyra matcher genom att enbart tippa ett fåtal utfall per lag. Vill man i högre grad säkra sina spel blir det fort dyrt.

Allt om Bomben på webben

På Svenska Spels webbplats kan du del av all statistik, information och nyheter för aktuellt lag och match. Genom funktionen liverättning har du fullständig koll på vad som händer i matcherna och får snabba besked om du vunnit eller inte. Du kan också få experthjälp genom att spela Xperten. Det innebär att ett antal experter som väljs ut av Svenska Spel förutsäger Bomben resultat och ligger till grund för dina rader.

Kommande omgång: Bomben lördag 10 april 2021
NrLagInfo
Fotboll
1Crystal P-ChelseaInte startat
2Parma-MilanInte startat
3Stuttgart-Borussia DortmundInte startat
Kommande omgång: Bomben lördag 10 april 2021
NrLagInfo
Fotboll
1Real Madrid-BarcelonaInte startat
2Montpellier-MarseilleInte startat
3Udinese-TorinoInte startat
Kommande omgång: Bomben söndag 11 april 2021
NrLagInfo
Fotboll
1Halmstad-BK HäckenInte startat
2Mjällby AIF-Varbergs BoISInte startat
3West Ham-LeicesterInte startat
Kommande omgång: Bomben söndag 11 april 2021
NrLagInfo
Fotboll
1Elfsborg-DjurgårdenInte startat
2IFK Norrköping-IK SiriusInte startat
3Tottenham-Manchester UInte startat
Kommande omgång: Bomben söndag 11 april 2021
NrLagInfo
Fotboll
1Sheffield U-ArsenalInte startat
2Real Betis-Atlético MadridInte startat
3Fiorentina-AtalantaInte startat
Kommande omgång: Bomben måndag 12 april 2021
NrLagInfo
Fotboll
1AIK-Degerfors IFInte startat
2Kalmar FF-Östersunds FKInte startat
3West Bromwich-SouthamptonInte startat
Kommande omgång: Bomben måndag 12 april 2021
NrLagInfo
Fotboll
1Brighton-EvertonInte startat
2Celta-SevillaInte startat
3Hoffenheim-Bayer LeverkusenInte startat